Nieuw in ons assortiment!

Putten met klemring, speciaal geschikt om een waterdicht membraan af te klemmen voor een gegarandeerde waterdichte plaatsing. Deze door ons speciaal uit Zweden geïmporteerde afvoerputten zijn voorzien van waterslot wat nooit kan uitdrogen. Tevens worden deze afvoerputten geproduceerd volgens EN 1253-1. Als boven afwerking kan er gekozen worden uit 3 verschillende roestvrijstalen (304) rooster designs, Twist, Wave of Drop. Natuurlijk mag een betegelbare uitvoering ook niet ontbreken. De zijaansluiting heeft een diameter van 50 mm.

Het puthuis is gemaakt van niet verlijmbaar PP en zal aangesloten moeten worden d.m.v. een schuifmof ø 50 mm. Put 405 is standaard. (zoals hieronder afgebeeld) Geschikt voor toepassingen in vinyl vloeren.

art. nr. 405405Schermafbeelding 2017-02-06 om 14.05.06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de kunststof vinylputten is er een handig gereedschap, een speciaal mes leverbaar om het vinyl op maat te snijden.

 

Schermafbeelding 2017-02-06 om 14.15.32

 

Nieuw is ook een calamiteiten afvoerputje.

Deze kan toegepast worden op plaatsen waar in geval van nood water afgevoerd moet worden, denk hierbij aan stookruimtes, bijkeukens, badkamers met alleen een bad. Deze put is voorzien van een standafsluiter met veer, op het moment dat water afgevoerd moet worden zal deze openen en daarna weer sluiten. Om een gegarandeerde waterdichte plaatsing te krijgen is deze put voorzien van klemring om een waterdicht membraan af te klemmen. Als bovenafwerking heeft deze put een RVS rand met rooster 100 x 100 mm. De onderaansluiting heeft een diameter van 50 mm.

Art. nr. 404

404.tegel