top of page

Putten voor sanitaire tegels / servicezuilen

Bijgewerkt op: 2 mei

Wij leveren al jaren onze emmerputten aan Refac Recreatietechniek al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in realisatie van basisvoorzieningen voor de recreatie. Geen groot bedrijf, maar groots in flexibiliteit en uitvoering.


Deze emmerputten worden verwerkt in sanitaire tegels / servicezuilen voor op bijvoorbeeld campings.


Full-Service zuilen is een uniek door Refac ontwikkeld concept waarbij de actieve elektrotechnische componenten zoals aardlekautomaten en eventueel kWh-meters, niet in een aparte kast, maar geïntegreerd in de zuil zijn ondergebracht. Naast de geavanceerde Full-Service zuilen levert Refac ook aansluitzuilen zonder aardlekautomaten en kWh-meters. Deze Basic Version aansluitzuilen kunnen worden aangesloten op traditionele, centraal opgestelde veldkasten waarin de benodigde actieve componenten zijn onder gebracht. De tapzuilen worden vrijwel altijd geleverd inclusief Sanitaire tegel.


Vanaf heden is ook Refac Recreatietechniek overgestapt op de emmerputten gemaakt van gerecycled ABS kunststof, goed nieuws want de gebruikte materialen zijn aan het eind van hun levensduur (intussen zijn we natuurlijk wel jaren en jaren verder) weer volledig her te gebruiken om nieuwe producten te gaan maken. In een circulaire economie bestaat geen afval en worden steeds meer grondstoffen opnieuw gebruikt.


Wilt u meer informatie over de sanitaire tegels / servicezuilen voor op uw camping, neem dan contact op of kijk op refac.nl
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page