top of page

Hotel van der Valk te Beveren

Bijgewerkt op: 2 mei

Project:                Hotel Van der Valk Beveren, 2020


Artikel:                 3e generatie douchegoot artikel nummer 624.600


Hotel Van der Valk te Beveren in België heeft gekozen voor de 3e generatie douchegoot.

Deze roestvrijstalen douchegoten zijn voorzien van een rooster met vierkant perforatie, 8 x 8 mm. Vanwege de standaard afwaterende bodem blijft er een minimale aanhechting van vuil achter in de douchegoot. Hierdoor zijn deze douchegoten uitermate geschikt voor gebruik in hotellerie vanwege het minimale onderhoud voor de afdeling housekeeping.


Het volledig uitneembare waterslot is gemaakt van gerecycled polypropyleen en daarmee direct een duurzaam gekozen product. Dit waterslot heeft een hoogte van 50 mm volgens Bouwbesluit, mocht er een hotel kamer langere tijd leeg staan is er daardoor geen kans op uitdroging en vervelende rioollucht als gevolg.


Vanzelfsprekend zijn ook deze douchegoten lokaal geproduceerd om de uitstoot van CO2 zo veel mogelijk te beperken omdat er geen lange afstanden hoeven te worden overbrugd, het is tevens goed voor de lokale economie en de leversnelheid van de producten.


Als gast bij Hotel Van der Valk te Beveren kunt u als start van de dag genieten van een heerlijke drempelloze douche. De prachtige omgeving zal vast een mooie indruk nalaten! Met zijn groot aanbod aan fiets- en wandelroutes, shopping gelegenheden, tal van heerlijke restaurantjes, gezellige cafeetjes en nog veel meer, zal u niet twijfelen om nog eens langs te komen!


Mocht u benieuwd zijn wat wij voor uw project kunnen betekenen, neem dan contact op met ons verkoop team via info@vandenbergafvoerputten.nl of 0320-2261574 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page