top of page

De nieuwste ronde afvoerput voor horeca & industrie

Bijgewerkt op: 2 mei

Maak kennis met onze nieuwe ronde afvoerputten, een perfecte aanvulling op ons populaire assortiment van vierkante roestvrijstalen afvoerputten. Deze afvoerputten combineren functionaliteit, gebruiksgemak en hygiëne op een opmerkelijke manier.

Met een bovenzijde van ø 200 mm en in hoogte verstelbaar ontwerp zijn deze afvoerputten ideaal voor renovaties van professionele (groot) keukens. Ze zijn ook zeer geschikt voor gietvloeren en andere omgevingen waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft.


Een van de meest handige kenmerken is de uitneembare stankafsluiter met vuilvangkorf. Dit zorgt ervoor dat eventuele nare geuren worden tegengehouden en voorkomt verstoppingen door vuilophoping. Bovendien biedt deze afvoerput de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal water af te voeren, waardoor het een veelzijdig product is dat overal kan worden gebruikt.


We hebben vier verschillende uitvoeringen beschikbaar, allemaal direct uit voorraad leverbaar:


– Art. nr. 6410: Het standaard rooster heeft 19 perforatiegaten met een diameter van ø 18 mm en kan belast worden tot wel 600 kg.

– Art. nr. 6411: Het massieve rooster is maar liefst 12 mm dik en heeft dezelfde 19 gaten van ø 18 mm diameter, maar kan een gewicht dragen tot wel 3000 kg.

– Art. nr. 6412: Het 12 mm dikke mazenrooster heeft 52 gaten met een afmeting van 15 x 15 mm en kan tot 600 kg belast worden.

– Art. nr. 6413: Dit luchtdichte deksel is ook 12 mm dik en kan een gewicht dragen tot wel 3000 kg.


Of je nu een standaard rooster nodig hebt, of een robuuster rooster voor zwaardere belastingen, wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Onze afvoerputten zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook stijlvol uit dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal.Kies voor kwaliteit, gebruiksgemak en hygiëne met onze nieuwe ronde afvoerputten.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page