Doucheputten

Doucheputten 100 x 100

Doucheputten in de afmeting 100 x 100 mm zijn er in verschillende materiaal soorten en uitvoeringen. Geheel roestvrijstaal, combinatie ABS kunststof puthuis met RVS rooster en messing. De horizontale of verticale afvoer keuze zorgt dat de aansluiting op de riolering altijd past. Alle doucheputten zijn voorzien van een makkelijk verwijder-bare afdekfolie zodat er geen cementresten op het oppervlak achterblijven.

Doucheputten 126 x 126

Een nieuwe volledig roestvrijstalen afvoerput met een boven afmeting van 126 x 126 mm, de horizontale of verticale afvoer keuze zorgt dat de aansluiting op de riolering altijd past. Alle doucheputten zijn voorzien van een makkelijk verwijder-bare afdekfolie zodat er geen cementresten op het oppervlak achterblijven.

Doucheputten 150 x 150

Doucheputten in de afmeting 150 x 150 mm zijn er in verschillende materiaal soorten en uitvoeringen. Geheel roestvrijstaal, combinatie ABS kunststof puthuis met RVS rooster en messing. De horizontale of verticale afvoer keuze zorgt dat de aansluiting op de riolering altijd past. Alle doucheputten zijn voorzien van een makkelijk verwijder-bare afdekfolie zodat er geen cementresten op het oppervlak achterblijven.

Doucheputten 200 x 200

Doucheputten in de afmeting 200 x 200 mm zijn er in drie uitvoeringen van roestvrijstaal. De horizontale of verticale afvoer keuze zorgt dat de aansluiting op de riolering altijd past. Alle doucheputten zijn voorzien van een makkelijk verwijder-bare afdekfolie zodat er geen cementresten op het oppervlak achterblijven.

Van den Berg Afvoerputten BV