Afvoer badkamer

Een passende afvoer voor in uw badkamer vindt u bij Van den Berg Afvoerputten B.V. De afvoer van uw douche is ook in de badkamer van groot belang.. Van den Berg Afvoerputten heeft dan ook een brede keuze aan afvoerputten en goten ontwikkeld zodat voor iedere badkamer en elk interieur een passende afvoer te vinden is. Ga naar een van de dealers bij u in de buurt voor meer informatie of bekijk de productspecificaties eenvoudig online!

Afvoer in de badkamer: maak uw keuze uit diverse afmetingen en modellen

De Van den Berg Afvoerputten collectie bestaat uit onder meer doucheputten, douchegoten, tegelputten, industriële afvoersystemen en designafvoerputten. In onze collectie vindt u dan ook altijd een afvoer voor uw badkamer die aan uw eisen voldoet. De standaard doucheputten zijn bij ons verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 100 x 100 mm
  • 126 x 126 mm
  • 150 x 150 mm
  • 200 x 200 mm

Al deze afmetingen zijn verkrijgbaar met verschillende rooster designs.

Vind direct een verkooppunt bij u in de buurt

Bekijk onze Van den Berg Afvoerputten dealers om te kijken waar u terecht kunt voor de perfecte afvoer voor uw badkamer. Heeft u vragen over onze producten of zou u graag meer te weten komen over de uitgebreide mogelijkheden, neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: 0320 22 61 57.

Afvoer badkamer: laat u verrassen door onze ruime keuze. Neem voor meer informatie direct contact op!

Ook interessant:

N

Kwaliteitsproducten

Van Nederlands fabrikaat en uit voorraad leverbaar.

N

Leveringsprogramma

Wij versturen dagelijks paketten per GLS. Zodat uw bestelling binnen 24 uur geleverd kan zijn.

N

Kwaliteit en Service

Ons ISO 9001 certificaat is voor u een waardevolle garantie voor kwaliteit en service!

Direct contact opnemen

Industriële Afvoerproducten

Een uitgebreide serie koppelbare roestvrijstalen afvoergoten met een breedte van 200 mm en 2 soorten afdek roosters en een aantal industrie afvoerputten met roosters geschikt voor zwaar verkeer (heftrucks).

Bouwwerkinformatiemodel

Een Bouwwerkinformatiemodel, van de Engelstalige term Building Information Model, ofwel BIM is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, opgebouwd uit objecten waaraan informatie is gekoppeld.

Emmerputten

Alle emmerputten zijn gemaakt van ABS kunststof met roestvrijstalen roosters. De keuze voor een ABS kunststof puthuis is gemaakt omdat de aansluiting op PVC buizen optimaal is (de uitlaat is met gewone PVC lijm verlijmbaar).

Van den Berg Afvoerputten BV